Ajankohtaista

Rehtorin terveiset

Takana on Laavu Koulun ensimmäinen lukuvuosi ja seuraava odottelee jo syyskuussa alkuaan. Millaisin mielin ponnistamme siihen ja miten onnistuimme edellisen lukuvuoden osalta?

Palvelumme kivijalka nojaa lähikoulun omaiseen etäkouluun, jossa oppijat saavat opetusta reaaliaikaisesti ja lukujärjestysten mukaan ilman että kotona täytyisi olla jonkun apurina tai tutorina. Oppijat voivat edetä mahdollisuuksien mukaan myös ylöspäin eriyttäen, mutta tukea annetaan herkästi oppijoita kuunnellen, jos sellaiseen näyttäytyy tarvetta. Oppijat ovat toimintamme tärkein lähtökohta ja tekemisemme ydin! Pätevät, oppiaineisiinsa omistautuneet opettajat auttavat, ohjaavat ja opettavat jokaisella oppitunnilla, kuten aidosti koulumaiseen toimintaan kuuluukin!

Näiden periaatteiden ollessa meille tärkeitä ja niiden pohjalta vuotta tarkastellen, sanoisin että onnistuimme ensimmäisen lukuvuoden osalta täysin suunnitelmien mukaan. Oppijoille ja heidän huoltajilleen suoritetun kevätarvioinnin mukaan saimme koulumme arvosanaksi täydet viisi tähteä! Palautteissa kiiteltiin lukujärjestyksen rakennetta ja opiskeluvauhtia. Huoltajat mainitsivat erityisesti, että Laavu Koulussa yksittäinenkin oppija tulee kuulluksi! Sähköiset opiskelumateriaalit koettiin hyviksi ja toimiviksi. Erityiset kiitokset ansaitsivat huoltajien toimesta Laavu Koulun kuukausittaiset arvioinnit, joiden avulla huoltajat pysyvätkin todella tarkasti perillä lastensa opiskelujen etenemisestä, tavoitteista ja opiskelujen sisällöistä. Oppijat itse mainitsivat arvioinneissaan, että opiskeluihin voi keskittyä ilman häiriötekijöitä, opettajat ovat aina apuna ja hyviä opettamaan. Opiskelutahti koettiin myös oppijoiden toimesta sopivaksi.

Seuraava lukuvuotemme alkaa 1.9. ja odotamme sitä jo innolla. Lukujärjestykset ovat suunniteltu ja opettajat tutustuvat parhaillaan tulevan vuoden suunnitelmiin ja materiaaleihin sekä teemme yhdessä heidän kanssaan opetukseen tarvittavia alkujärjestelyjä. Lukuvuotemme käynnistyy sekä alakoulun että yläkoulun oppijoiden voimin. Luokkiin mahtuu toki vielä mukaan ja oppijamme ottavat mielellään uusia luokkakavereita mukaan! Tulossa on uusi, entistä parempi lukuvuosi!

Iloista loppukesää ja koulunalkua kaikille!

Heinäkuu 2022

Laavu Learning on Suomi-Seuran yritysyhteistyökumppani

Suomi-Seuran jäsenet saavat -5% Laavu Koulun lukuvuosimaksusta lukuvuonna 2022-2023!

Voit tutustua Suomi-Seuraan täältä

 

Kesäkuu 2022

Oppijaksi?

Laavu Koulun oppijahaku lukuvuodelle 2022-2023 on käynnissä – hae mukaan täältä

Pattayan Suomalaisen koulun oppijahaku lukuvuodelle 2023-2023 on avautunut – hae mukaan täältä

 

Opettajaksi?

Laavu Koulu etsii etäopettajia – lue lisää täältä

 

Opetusharjoittelijaksi?

Pattayan Suomalainen koulu hakee lukuvuodelle 2022-2023 opetusharjoittelijoita.

Tutustu Pattayan Suomalaiseen kouluun täällä ja tule harjoitteluun!

Toukokuu 2022

Yhteistyö Pattayan Suomalaisen koulun kanssa

Lukuvuonna 2022-2023 Pattayan Suomalaisen koulun toiminnan pyörittämisestä vastaa Laavu Learning. Yhteistyö Laavu Koulun kanssa mahdollistaa kattavan opetustarjonnan ja saumattoman opiskelun oletpa sitten Suomessa tai Thaimaassa.

Laavu Koulun tarjonta laajentaa Pattayan Suomalaisen koulun opetustarjontaa. Tämä mahdollistaa esimerkiksi sen, että oppija voi aloittaa lukuvuoden Laavu Koulussa ja siirtyä saumattomasti Pattayan Suomalaiseen kouluun Thaimaassa olon ajaksi ja takaisin.

Laavu Koulussa onnistuu myös valinnaisten oppiaineiden opiskelu sekä tiettyjen oppiaineiden laadukkaan opetuksen. Esimerkiksi oppija voi osallistua Laavu Koulun matematiikan tunneille, joita opettaa matemaattisten aineiden pätevä opettaja.

 

Pattayan suomalainen koulu on yksityinen peruskoulu, joka antaa opetusta vuosiluokille 1 – 9. Mukana myös esiopetus. Koulun tarkoituksena on helpottaa Thaimaassa asuvia ja siellä matkailevia perheitä järjestämään lastensa koulutus, Thaimaassa oleskelun ajan.

Tutustu Pattayan Suomalaiseen kouluun lisää täällä

 

Huhtikuu 2022

Laavu Koulun oppijahaku lukuvuodelle 2022-2023 on auki!

Oppilashaku lukuvuodelle 2022-2023 Laavu Kouluun on auki!

Hae mukaan täältä

 

Maaliskuu 2022