Ajankohtaista

Kevätterveiset rehtorilta!

Saimme toukokuun viimeisenä päivänä Laavu Koulun lukuvuoden pakettiin, vietimme viimeistä koulupäivää ja iloista kevätjuhlaa! Olipa tunteikas tilaisuus!

Jälleen kerran voin todeta, että kyllä etänäkin voi kokea läheisyyden lämpöä ja tunnelman herkkyyttä. Juhlassamme saimme ihastella oppijoidemme tekemiä hienoja töitä, joista näkyi sekä oppilaidemme että opettajiemme osaaminen ja omistautuminen. Saimme kuulla ja nähdä esimerkiksi oppijoidemme omia sävellyksiä ja sarjakuvia, monitaiteellisia kokonaisuuksia, joissa yhdisteltiin oppijoidemme taitoja tanssin, musisoinnin sekä runolausunnan muodossa. Viimeksi mainittu englanniksi Shakespearen Romeo & Juliet! Olipa myös mukavaa seurata näytelmää ”kesän parhaasta päivästä” ja ”bucket list” diaesitystä oppijoiden ajatuksista, mitä kaikkea he aikovat kesällä tehdäkään!

Juhla oli tunteikas myös siksi, että päästimme seuraavien haasteiden pariin Laavu Koulun 9-luokan päättävät oppijat! Tuttuun tapaan heille esitettiin Hyvää matkaa -laulu, mutta kuulimmepa myös näiden päättävien oppijoiden omat puheet. Heidän sanansa koskettivat ja isosti! Oppilaat muistelivat puheissaan, kuinka he arvostavat aikaansa Laavulla, ovat oppineet paljon, josta kiittivät opettajiaan. Puheista välittyi tunne, että opettajamme ovat tehneet suuren vaikutuksen oppijoihimme ja heidän kanssaan vietetyt hetket ovat olleet arvokkaita. Opettajamme ovat toimineet näillekin nuorille esimerkkeinä hyvästä työstä!

Laavu Koulun lukuvuosi on ollut todellakin täynnä arvokkaita tunteita; oppimisen iloa, hoksaamisen yllätystä, auttamisen riemua, ponnistelun voimaa ja ylpeyttä omasta osaamisesta! Onnittelen kaikkia oppijoitamme hienoista suorituksista ja kiitän mukanaolosta kuluneena lukuvuonna. Kiitos myös valtavan osaaville ja taitaville opettajillemme! Olemme tehneet yhdessä hienon kouluvuoden!

Lukuvuosi on nyt ohi ja siirrämme katseet jo seuraavaan! Suunnitelmat on aloitettu ja lukujärjestyksien pohjat alkaneet täyttyä tulevan lukuvuoden oppitunneista. Oppijahakumme on avattu ja toivottavasti pääsemme juttelemaan kesän aikana useiden uusien perheiden kanssa ja miettimään sopivia koulunkäynnin ratkaisuja. Mukaan mahtuu ja Laavulla Teitä odottavat kaikki nämä hienot kokemukset, joista tässä olen kertonut! Laavulla on aidosti ja oikeasti kivaa opiskella!

Kuten eräs päättävä oppijamme kevätjuhlapuheessaan totesi:

Kova työmme ja panostuksemme ovat ansainneet meille saavutuksia, mitä en olisi ikinä olettanut osaavani. En olisi koskaan luullut, että motivaationi koulunkäyntiin ja huolellisuuteen nousisi yhtä paljon, kuin se on noussut täällä teidän avulla. En voisi edes sanoin kuvailla kuinka ikävä tulee tätä koulua, kaikkia opettajia ja oppilaita.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten voisimme olla toteuttamassa juuri Teidän perheen koulunkäyntiä!

Toukokuu 2023

Laavu Koulu Savon Sanomissa

Savon Sanomien Ossi Savolainen kirjoitti artikkelin Laavu Koulusta, joka ilmestyi sanomalehdessä sunnuntaina 26.2.2023

 

Referaatti uutisesta:

Suomalainen yritys nimeltä Laavu Learning Oy tarjoaa etäkoulutuspalvelua nimeltä Laavu Koulu, joka perustuu Suomen perusopetuksen opetussuunnitelmaan. Koulussa opetetaan kaikkia pakollisia oppiaineita, ja opetus tapahtuu videoyhteyden avulla opettajan ollessa läsnä koko koulupäivän ajan. Kouluun kuuluu myös sähköiset oppimateriaalit.

Laavu Koulu perustettiin koronapandemian innoittamana. Koulun kaksi perustajaa Niina Polvi ja Elina Väänänen huomasivat, että etäopetus voi olla tehokasta ja hyödyllistä, ja että lapset tottuvat hyvin etäopetukseen. Laavu Koulu tarjoaa vaihtoehdon niille perheille, jotka ovat esimerkiksi osan vuodesta ulkomailla tai joille lähikouluun meneminen ei ole mahdollista sisäilmaongelmien tai muiden syiden vuoksi.

Oppilaiden vanhemmille annetaan kuukausittainen sanallinen arviointi oppilaan edistymisestä. Mikäli oppilas tekee lähikoulussa erityisen tutkinnon, hän saa virallisen todistuksen ja numerot lähikoulun kautta, jotkayleensä perustuvat Laavu Koulussa annettuihin arvioihin.

Laavu Kouluun kuuluu tällä hetkellä kymmenkunta oppilasta, joista osa kustantaa koulunkäynnin itse ja osalle koulun maksaa työnantaja. Koulu palvelee myös ulkomailla asuvia oppilaita, joiden joukossa on muun muassa yritysten työntekijöiden ja diplomaattien lapsia, sekä runsaasti matkustavia perheitä. Laavu Learning Oy vastaa myös Pattayan Suomalaisen koulun pyörittämisestä Thaimaassa tänä lukuvuotena.

 

Käy lukemassa uutinen Savon Sanomien sivuilta (maksumuurin takana): https://www.savonsanomat.fi/paikalliset/5750930

 

Laavu Koulussa suunnitellaan parhaillaan uutta lukuvuotta – vielä ehdit hakemaan mukaan!

Helmikuu 2023

Sinustako Laavu Koululainen? Opettajamme odottavat sinua!

Miksi kannattaa valita Laavu Koulu?

Yksi hyvä syy ovat Laavu Koulun opet! Kommentit ovat kerätty oppijoiltamme:

Open kanssa on kiva jutella tunneilla.
Opettajan opetus tekee aineen opiskelun mielenkiintoiseksi.

Laavu Koulun opettajia pidetään oppijoidemme keskuudessa yleensä kivoina ja iloisina. Ja kuinka tärkeää onkaan nimenomaan tuo erään oppilaan mainitsema pointti siitä, että opettaja on se, joka tekee aineen opiskelun mielenkiintoiseksi! Aiheesta on tehty lukuisia tutkimuksiakin ja on todettu, että oppija voi motivoitua opettajan asenteesta, tyylistä tai vain hänen omasta innostumisestaan oppiainettaan kohtaan. Laavun opettajat ovat läsnä, ovat aidosti kiinnostuneet oppilaiden asioista ja keskittyvät oppilaaseen. Tämä heijastuu oppijaan ja hän kokee tulleensa kuulluksi ja olevansa oppimistilanteessa tärkeä. Motivaatio on tärkein oppimisen mahdollistaja ja opettaja toimii siinä tärkeänä kipinän antajana!

Kouluaamut alkaa hyvin. Toivoisin, että koulu vain loppuisi myöhemmin.

Laavulla koulupäivät suunnitellaan aina oppilaan lähtökohdat huomioiden. Pyrimme huolehtimaan, että myös myöhäisemmille heräämisille on mahdollisuus ja erilaiset aikavyöhykkeiden haasteet mietimme perheen lähtökohdista käsin yhdessä. Laavun oppijoiden ei tarvitse huomioida koulumatkojen vaatimaa aikaa, vaan koulupäivä alkaa rauhallisesti, ilman aamuvalmistelujen järjestelyä tai taistelua siitä, ehtiikö lapsi koulukuljetukseen tai muuten kulkemaan koulutiensä ennen koulun kellon soittoa. Oppilaamme viihtyvät koulussa jopa niin hyvin, että toivoisivat pidempiä koulupäiviä!

Pidän siitä, että ope auttaa aina jos pyytää ja varmistaa, että kaikki osaa.

Laavun opettajat jokaisella oppitunnilla läsnä auttamassa, ohjaamassa ja kuuntelemassa oppijoita. Pienet ryhmäkoot mahdollistavat, ettei opettajan huomiota tarvitse jonottaa eikä odottaa. Opettajan apua ongelmakohtiin saa varmasti jokaisella oppitunnilla ja opettajat saattavat jopa tarkistaa asian varman osaamisen oppijalta jälkikäteen viestillä. Laavu Koulussa ei tarvitse pelätä muiden reaktioita, opettajat rohkaisevat oppijoita kysymään ja olemaan kiinnostuneita asioista vielä syvemmältä tasolta.

Minun mielestä opettaja osaa opettaa ihan super hyvin ja opin oikeasti asioita hänen tunneilla. Pidän myöskin siitä tyylistä miten hän opettaa!

Laavulla opettajat käyttävät sähköisiä oppimateriaaleja, jotka noudattavat suomalaista opetussuunnitelmaa. Tämän lisäksi opettajalla voi olla esimerkiksi muuta lisämateriaalia, havainnollistamiseen käytettäviä välineitä tai sovelluksia. Oppija tekee tehtäviä pääsääntöisesti sähköisiin oppikirjoihin, mutta emme ole tietenkään unohtaneet perinteisen vihkotyöskentelyn, kynän ja pyyhekumin merkitystä lapsen ja nuoren kädentaitojen kehityksestä. Käytämme erilaisia oppimiseen menetelmiä ja opiskelun mahdollisuuksia. Mutta kaikista tärkeimmät mahdollistajat tähän ovat super-hyvät opettajamme, jotka ovat alansa ammattilaisia, inspiroituneita omista oppiaineistaan ja innostuneita itsekin oppimaan aina uutta!

Hae mukaan uudelle lukuvuodelle 2023-2024. Olemme aloittaneet juuri suunnittelut! Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten voisimme olla toteuttamassa juuri Teidän perheen koulunkäyntiä.

Tammikuu 2023

Joululoma lähestyy

Laavu Koulun syyslukukausi on saapumassa jouluun ja ansaittu joululoma jo kuikkii mukavasti pirttien ikkunoista.

Oppijat ja opettajat ovat ahertaneet hienosti syksyn ajan!  Jatkamme kevätlukukaudella loppiaisen jälkeen.

 

Toivotamme kaikille lämmintä ja rauhallista joulunaikaa sekä kaikkea hyvää uudelle vuodelle!

Joulukuu 2022

Terveisiä Pattayan Suomalaisesta koulusta!

Koulunjohtaja Elinalta:

Laavu Learning otti vastuulleen Pattayan Suomalainen koulun opetuksen syksyllä 2022 ja koulu pääsi starttaamaan uuteen lukuvuoteen 1.9.2022 parin vuoden kiinniolon jälkeen. Pulpetit saivat uuden ilmeen ja oppijat pääsivät osallistumaan koulun ulkoasun ehostamiseen. Vanhat liitutaulut pääsivät paraatipaikalle ja ovatkin olleet ahkerassa käytössä, ainakin välituntisin 😊

Koulun avautumista olikin jo odotettu ja oppijoiksi on saatu niin uusia kuin entisestään tuttuja oppijoita. Osa oppilaista viipyy kanssamme koko lukuvuoden, osa lyhyempiä opiskelujaksoja. Kiireisin sesonki kulkee käsikädessä loma-aikojen mukaan, joten joulukuusta helmikuuhun koululla riittää iloisesti vilskettä! Toistaiseksi kouluun vielä mahtuu uusiakin oppilaita mukaan.

Johtaja-opettaja Helenalta:

Syyslukukausi on kohta opiskeltu auringon valossa ja lämmössä. Koulupäivän aikana ollaan tiiviisti yhdessä ja ehditään tutustua hyvin vaikka oltaisiinkin eri luokka-asteilla. Syksyn kuluessa on ehditty kaikenlaista: ahkeraa opiskelua, kaverin auttamista ja kannustamista, pelejä ja leikkejä, askartelua ja ompelemista, on juhlittu Halloweenia ja tietenkin nautittu thaimaalaista ja suomalaista ruokaa sekä virkistäydytty koulun edustalla olevassa uima-altaassa.

Tasaiseen tahtiin on koulun ovella uusia iloisia ja hieman jännittyneitä kasvoja ensimmäistä koulupäivää aloittamassa. On hienoa seurata, miten nopeasti tulokkaat solahtavat täällä jo olevien joukkoon. Ja vaikka ehditään opiskella yhdessä lyhimmillään vain viikkoja tai kuukausia, hyvästellään kotimaahan palaavat kostein silmin ja muistellaan lämmöllä pitkään lähdön jälkeenkin. Jokainen on tärkeä! 💙

Seuraavaksi valmistaudumme itsenäisyyspäivään ja joulujuhlan viettoon. Nokkahuilutreenit on jo aloitettu… 🤶🎅

 

 

Pattayan suomalainen koulu on yksityinen peruskoulu, joka antaa opetusta vuosiluokille 1 – 9. Mukana myös esiopetus. Koulun tarkoituksena on helpottaa Thaimaassa asuvia ja siellä matkailevia perheitä järjestämään lastensa koulutus, Thaimaassa oleskelun ajan.

Tutustu Pattayan Suomalaiseen kouluun lisää täällä

 

Lukuvuonna 2022-2023 Pattayan Suomalaisen koulun toiminnan pyörittämisestä vastaa Laavu Learning. Yhteistyö Laavu Koulun kanssa mahdollistaa kattavan opetustarjonnan ja saumattoman opiskelun oletpa sitten Suomessa tai Thaimaassa.

Marraskuu 2022

Syksyn terveiset

Syksyn koulunkäyntiä on mukavasti jo muutama kuukausi takana ja olemme päässeet hyvin alkuun kouluvuodessa!

Oppimisen iloa on inspiroivaa seurata!

Maailman myllerrys ja muuttuvat tilanteet näyttäytyvät myös meillä. Oppijoiden tarve edetä opinnoissaan ja toisaalta sitten myös mahdollisuudet saada tukea ovat selvästi tulleet vuosi vuodelta yhä enemmän esille. Tämän kaiken keskellä haluamme erityisesti korostaa Laavu Koulun kantavia periaatteita; olla läsnä, luoda yksilölliset oppimisen edellytykset ja löytää oppijan oma inspiraatio oppimiseen. Tarkastelemme asioita jatkuvasti, teemme tarkentavaa suunnitelmaa ja ennen kaikkea kuulemme oppijoitamme ja opettajiamme! Tahtotilamme on, että Laavu on ihana paikka työskennellä ihan kaikille!

Kulunut syksy on antanut ymmärtää, että Laavulta löytyy ratkaisu moneen oppimisen kysymykseen. Haluamme, että oppijamme kokevat tulevansa ymmärretyksi ja tuetuksi oman lähtökohtansa mukaan. Kenenkään ei pitäisi kokea tulevansa jarrutetuksi, mutta ei myöskään siinä sivussa unohdetuksi. Oppijan oman motivaation ollessa kohdallaan, pyrimme siihen, että löydämme uusia polkuja, joilla oppimisen iloa saadaan kasvatettua vielä lisää!

Intoa ja iloa jokaiseen työpäivään!

Lokakuu 2022

Taito- ja taideaineet Laavulla

Laavu Koulussa opetetaan kaikkia peruskoulun pakollisia oppiaineita. Näin ollen mukana lukujärjestyksessä ovat myös musiikki, liikunta, kuvataide, käsityö ja kotitalous.

Taito- ja taideaineet ovat tärkeitä oppiaineita peruskoulun lukujärjestyksessä. Tunneilta saadaan oppia käytännön taitoihin, ilmaistaan omia kokemuksia ja mielikuvitusta ja opitaan arvostamaan omaa työtä ja omaa käden jälkeä tai suoritusta. Oman mielipiteen kertominen, itsearviointi, palautteenanto ovat tärkeitä taitoja, joista hyödytään tulevaisuudessakin. Oppija oppii suunnittelemaan ja toteuttamaan sekä reflektoimaan prosessin etenemistä, asettamaan tavoitteita ja arvostamaan omaa sekä toisten tekemää työtä.

Laavu Koulussa opettaja ohjaa oppimista ja etenemistä taito- ja taideaineissa seuraten opetussuunnitelman sisältöjä ja tavoitteita ja sitä kautta kehittäen erilaisia mahdollisuuksia toteuttaa taito- ja taideaineiden opiskelua. Oppisisältöjä pyritään toteuttamaan mahdollisimman monipuolisesti, mutta tiettyjä rajoitteita etänä toteuttava opetus tietenkin asettaa. Etänä toteutettavassa opetuksessa opettaja käyttää luovasti erilaisia mahdollisuuksia ja auttaa löytämään myös vaihtoehtoisia toteuttamistapoja työskentelyssä. Kodin rajoitteet huomioidaan. Apuna käytetään erilaisia sovelluksia ja digitaalisia välineitä. Myös erilaiset tutoriaalivideot ovat huimasti lisääntyneet ja niitä voidaan hyödyntää eri tavoin opetuksessa.

Itse tekeminen ja osallistuminen ovat kaikesta huolimatta Laavu Koulussa keskiössä. Vaikka oppijat tutustuvat erilaisiin taito- ja taideaineiden teoriataustoihin, tehdään jokaisessa oppiaineessa myös itse. Opettaja lähettää etukäteisvalmisteluja vaativat tarvikelistaukset koteihin, jotta asiat ovat jo oppijan toimesta ennen tunnin aloitusta valmisteltu ja tunnilla päästää reippaasti siten tekemään. Näin ollen Laavu Koulun taito- ja taideaineet opettavat oppijoille vielä tavallista enemmän vastuunottoa, itsenäisesti ja oma-aloitteisesti toimimista ja velvollisuuksien hoitamista. Äärimmäisen tärkeitä tulevaisuuden taitoja nekin!

Taito- ja taideaineet toimivat myös hyvinvointitarkoituksessa. Haasteiden voittaminen, tehtävien tekeminen ja tuloksen näkeminen tuottavat mielihyvää. Nämä oppiaineet toimivat muita oppiaineita tukevana ja viihtyvyyttä parantavina tekijöinä. 

Kuvassa otoksia Laavu Koulun oppijoiden taito- ja taideaineiden tuotoksista ja oppitunneilta.

Syyskuu 2022

Laavu Koulu rakentuu arvoista

Laavu Koulun toiminnan kulmakivi on etänä tapahtuva lähiopetuksen omainen opetus. Meillä oppija saa oikeasti opetusta ihan jokaisella oppitunnilla, eikä kotona tarvita erillisiä tutoreita tai avustajia. Laavu Koulun pienet ryhmäkoot mahdollistavat luonnollisesti yksilöllisen oppimisen etenemisen ja eriyttämisen.

Laavu Koulu rakentuu muidenkin, erittäin arvokkaiden arvojen ympärille. Haluamme, että koulupäivään voi herätä innoissaan, kohtaamisia ja oppimista positiivisella mielellä odottaen. Laavulla oppija voidaan kohdata yksilönä, hänen äänensä tulee kuuluviin ja mielipiteet merkitsevät. Laavulla koulu on muutakin kuin tehtävät ja suoritteet, meille arvokasta on myös oppijan hyvinvointi ja jaksaminen. Opettajat luovat omalla toiminnallaan turvallisen ja luottamuksellisen kohtaamisen ilmapiirin ja opiskelun lomassa käydään muistakin aiheista keskustelua ja ajatuksenvaihtoa. Inspiroitumiselle jätetään tilaa!

Rauhallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä koetaan hienoja oppimisen kokemuksia, mutta opettajalla on myös mahdollista huomioida oppijan huonot päivät ja pysähtyä kysymään yksittäisen oppijan kuulumista tai vointia. Olemme Laavulla läsnä! Hyvinvointi on myös pahoinvoinnista huolehtimista.

Tavoitteemme on, että Laavu Kouluun on kiva tulla. Koemme tässä onnistuneemme, kun aikaisemmin kouluahdistuneesta lapsesta Laavu Kouluun tultuaan kuoriutuu jälleen elämäniloinen ja hymyilevä lapsi!

Rakennamme yhdessä hyvinvoivaa Laavu Koulua!

Elokuu 2022

Rehtorin terveiset

Takana on Laavu Koulun ensimmäinen lukuvuosi ja seuraava odottelee jo syyskuussa alkuaan. Millaisin mielin ponnistamme siihen ja miten onnistuimme edellisen lukuvuoden osalta?

Palvelumme kivijalka nojaa lähikoulun omaiseen etäkouluun, jossa oppijat saavat opetusta reaaliaikaisesti ja lukujärjestysten mukaan ilman että kotona täytyisi olla jonkun apurina tai tutorina. Oppijat voivat edetä mahdollisuuksien mukaan myös ylöspäin eriyttäen, mutta tukea annetaan herkästi oppijoita kuunnellen, jos sellaiseen näyttäytyy tarvetta. Oppijat ovat toimintamme tärkein lähtökohta ja tekemisemme ydin! Pätevät, oppiaineisiinsa omistautuneet opettajat auttavat, ohjaavat ja opettavat jokaisella oppitunnilla, kuten aidosti koulumaiseen toimintaan kuuluukin!

Näiden periaatteiden ollessa meille tärkeitä ja niiden pohjalta vuotta tarkastellen, sanoisin että onnistuimme ensimmäisen lukuvuoden osalta täysin suunnitelmien mukaan. Oppijoille ja heidän huoltajilleen suoritetun kevätarvioinnin mukaan saimme koulumme arvosanaksi täydet viisi tähteä! Palautteissa kiiteltiin lukujärjestyksen rakennetta ja opiskeluvauhtia. Huoltajat mainitsivat erityisesti, että Laavu Koulussa yksittäinenkin oppija tulee kuulluksi! Sähköiset opiskelumateriaalit koettiin hyviksi ja toimiviksi. Erityiset kiitokset ansaitsivat huoltajien toimesta Laavu Koulun kuukausittaiset arvioinnit, joiden avulla huoltajat pysyvätkin todella tarkasti perillä lastensa opiskelujen etenemisestä, tavoitteista ja opiskelujen sisällöistä. Oppijat itse mainitsivat arvioinneissaan, että opiskeluihin voi keskittyä ilman häiriötekijöitä, opettajat ovat aina apuna ja hyviä opettamaan. Opiskelutahti koettiin myös oppijoiden toimesta sopivaksi.

Seuraava lukuvuotemme alkaa 1.9. ja odotamme sitä jo innolla. Lukujärjestykset ovat suunniteltu ja opettajat tutustuvat parhaillaan tulevan vuoden suunnitelmiin ja materiaaleihin sekä teemme yhdessä heidän kanssaan opetukseen tarvittavia alkujärjestelyjä. Lukuvuotemme käynnistyy sekä alakoulun että yläkoulun oppijoiden voimin. Luokkiin mahtuu toki vielä mukaan ja oppijamme ottavat mielellään uusia luokkakavereita mukaan! Tulossa on uusi, entistä parempi lukuvuosi!

Iloista loppukesää ja koulunalkua kaikille!

Heinäkuu 2022

Laavu Learning on Suomi-Seuran yritysyhteistyökumppani

Suomi-Seuran jäsenet saavat -5% Laavu Koulun lukuvuosimaksusta lukuvuonna 2022-2023!

Voit tutustua Suomi-Seuraan täältä

 

Kesäkuu 2022

Oppijaksi?

Laavu Koulun oppijahaku lukuvuodelle 2022-2023 on käynnissä – hae mukaan täältä

Pattayan Suomalaisen koulun oppijahaku lukuvuodelle 2023-2023 on avautunut – hae mukaan täältä

 

Opettajaksi?

Laavu Koulu etsii etäopettajia – lue lisää täältä

 

Opetusharjoittelijaksi?

Pattayan Suomalainen koulu hakee lukuvuodelle 2022-2023 opetusharjoittelijoita.

Tutustu Pattayan Suomalaiseen kouluun täällä ja tule harjoitteluun!

Toukokuu 2022

Yhteistyö Pattayan Suomalaisen koulun kanssa

Lukuvuonna 2022-2023 Pattayan Suomalaisen koulun toiminnan pyörittämisestä vastaa Laavu Learning. Yhteistyö Laavu Koulun kanssa mahdollistaa kattavan opetustarjonnan ja saumattoman opiskelun oletpa sitten Suomessa tai Thaimaassa.

Laavu Koulun tarjonta laajentaa Pattayan Suomalaisen koulun opetustarjontaa. Tämä mahdollistaa esimerkiksi sen, että oppija voi aloittaa lukuvuoden Laavu Koulussa ja siirtyä saumattomasti Pattayan Suomalaiseen kouluun Thaimaassa olon ajaksi ja takaisin.

Laavu Koulussa onnistuu myös valinnaisten oppiaineiden opiskelu sekä tiettyjen oppiaineiden laadukkaan opetuksen. Esimerkiksi oppija voi osallistua Laavu Koulun matematiikan tunneille, joita opettaa matemaattisten aineiden pätevä opettaja.

 

Pattayan suomalainen koulu on yksityinen peruskoulu, joka antaa opetusta vuosiluokille 1 – 9. Mukana myös esiopetus. Koulun tarkoituksena on helpottaa Thaimaassa asuvia ja siellä matkailevia perheitä järjestämään lastensa koulutus, Thaimaassa oleskelun ajan.

Tutustu Pattayan Suomalaiseen kouluun lisää täällä

 

Huhtikuu 2022

Laavu Koulun oppijahaku lukuvuodelle 2022-2023 on auki!

Oppilashaku lukuvuodelle 2022-2023 Laavu Kouluun on auki!

Hae mukaan täältä

 

Maaliskuu 2022